BIO

De naam 'Get Ready!' klinkt zo goed als niemand meer onbekend in de oren. De groep, die in 1995 werd opgericht, was in de jaren '90 Vlaanderens populairste boyband.

Jimmy, Glenn , Koen en J.M. scoorden vanaf hun eerste single  'Diep'  de ene hit na de andere. De jongens lieten over gans Vlaanderen duizenden meisjesharten sneller slaan en hadden een fanclub die op het hoogtepunt meer dan 15000 leden telde.Hun singles en full-cd's werden erg gesmaakt, awards en gouden en platina platen werden massaal binnen gehaald en dat ze een serieuze popgroep waren bleek nog maar eens te meer toen Vlaanderens' trots Will Tura hen vroeg om samen met hem een nummer te brengen in Vorst Nationaal. Zelfs Michael Jackson deed beroep op Get Ready! om het voorprogramma te verzorgen van zijn eigen concert in Oostende.

De groep liet Vorst Nationaal eenmaal en de Ancienne Belgique tweemaal vollopen.

In '99 kwam de eerste Engelstalige full-cd 'The Mission' uit. Deze werd geproduceerd door niemand minder dan Phil Harding, dé man achter Boyzone en East 17. Deze full-cd opende de deuren naar het buitenland: Azië, met daarin onder andere Indonesie, Maleisië, Singapore, Thailand, en Zuid-Amerika: met Chili, Argentinie, Mexico en Brazilië: overal kenden ze succes, met soms hysterische gevolgen. Het maandenlange toeren in het buitenland eiste echter zijn tol en de jongens besloten in  2000 een pauze in te lassen.

In 2002 werd er onverwacht een nieuwe full cd 'incognito' uitgebracht, met de hit  'kom nu maar' en een duet met Amanda Lear  'Beats of love' . De single 'Jaleo' werd in 2006 de laatste single van de groep en het definitieve einde werd aangekondigd. In 2016 werd de groep 20 jaar. Dit zou gevierd worden met een éénmalige  reunie, maar al gauw werd duidelijk dat de groep, méér wou. Op 10 Januari dit jaar kondigde Get Ready!  onder heel veel media aandacht onverwachts hun reünie aan met de verrassende single 'Feniks'. Het dubbele compilatie-album XXI - Best of Get Ready! - volgde al snel en kwam binnen op nr 4 in de ultratop 50!  Als kers op de taart hadden ze met 'Dat Heerlijke Gevoel ' op nr 7 hun eerste top tien hit sinds 'kom nu maar ' in 2002. In Antwerpen mochten ze op hun eerste fandag sinds de come-back van burgemeester Bart De Wever een lifetime achievement award ontvangen. Op 1 april 2017 traden zij voor het eerst opnieuw samen op in een uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen als headliner op "Back to the 90's en 00's" en op 30 april werd het 21-jarig bestaan van de band gevierd met twee uitverkochte XXI concerten in De Plomblom in Ninove. Dit was tevens de aftrap van de nieuwe XXI tour van Get Ready!.

De derde single, 'De allerliefste', werd opgevolgd door de intussen vierde single 'Mis'. Als voorsmaakje van de full-cd 'Therapy', kan dit nummer zeker tellen: 'Mis' geeft blijk van diepgang en ziel, maar blijft tegelijk toegankelijk en onmiskenbaar Get Ready! ​

'Therapy' doet lachen, verbaast en ontroert. Voice Male, Liliane Saint-Pierre, Sttellla, Frank Vander Linden, David Salamon (Arbeid Adelt!), Jasper Publie (Bandits) en The Horns werkten mee aan dit album.
Het kwam binnen in de Vlaamse Ultratop Albums op de vierde plaats. Maart 2018 bracht een nieuwe single voort: Get Ready! coverde 10 jaar na  diens overlijden met succes 'Ik weet niet hoe' van Benny Neyman.