BIO

Get Ready!

De naam 'Get Ready!' klinkt zo goed als niemand meer onbekend in de oren. De groep, die in 1995 werd opgericht, was in de jaren '90 Vlaanderens populairste boyband. Jimmy , Glenn , Koen en J.M. scoorden vanaf hun eerste single 'Diep' de ene hit na de andere. De jongens lieten over gans Vlaanderen duizenden meisjesharten sneller slaan en hadden een fanclub die op het hoogtepunt meer dan 15000 leden telde. Hun singles en full-cd's werden erg gesmaakt, awards en gouden en platina platen werden massaal binnen gehaald en dat ze een serieuze popgroep waren, bleek nog maar eens te meer toen Vlaanderens' trots Will Tura hen vroeg om samen met hem een nummer te brengen in Vorst Nationaal. Zelfs Michael Jackson deed beroep op Get Ready! om het voorprogramma te verzorgen van zijn eigen concert in Oostende. Ook Petra, Liliane St. Pierre en Plastic Bertrand gingen met succes met de jongens in zee.De groep zelf liet Vorst Nationaal eenmaal en de Ancienne Belgique tweemaal vollopen.

Get Ready!

Get Ready! is steeds vernieuwend gebleven. In '98 brachten ze bijvoorbeeld samen met Robert Groslot's Innovocento 'Requiem '98' uit. Ondersteund door het 115-koppige koor Fine Fleur toonde Get Ready! meer te zijn dan zomaar een boyband. De jongens waren waardige artiesten waar men niet omheen kon.Door het grote succes in Vlaanderen bracht de groep in '99 de Engelstalige full-cd 'The Mission' uit. Deze werd geregisseerd door niemand minder dan Phil Harding, dé man achter Boyzone en East 17. Deze full-cd opende de deuren naar het buitenland: Azië, met daarin onder andere Indonesie, Maleisië, Singapore, Thailand, en Zuid-Amerika: met Chili, Argentinie, Mexico en Brazilië: overal kenden ze succes, met soms hysteriche gevolgen. Het maandenlange toeren in het buitenland eiste echter zijn tol en uitgeput besloten de jongens in 2000 een pauze in te lassen. In 2004 werd er echter een nieuwe full cd ‘incognito’ met de hit ‘kom nu maar’ en een duet met Amanda Lear uitgebracht: 'Beats of love' .

Get Ready!

Get Ready! Behaalde tussen 1996 en 2005 ,19 keer een Ultratop top 50 notering en is daarmee een van de populairste bands van Vlaanderen. De single ‘Jaleo’ werd in 2007 de laatste single van de groep en het definitieve einde werd aangekondigd.
In 2016 werd de groep 20 jaar. Dit zou gevierd worden met een jubileum concert en single , maar al gauw werd duidelijk dat de groep méér wou. Met 'Feniks' pakten Jimmy, Koen, Glenn en J.M. de draad weer op.
Het album XXI -best off - behaalde een nr 4 notering in de Ultratop 50 in 2017 en het daaropvolgende nieuwe album Therapy , nr 6 .

Get Ready!

Om het 25-jarig jubileum van de groep te vieren, werd de full cd 'Samen – 25 jaar Get Ready!' (Nr 6 in Ultratop 50) die bestaat uit een bonte mix van hun allerbekendste hits én nieuwe songs uitgebracht .
In juli 2022 werd de aftrap gegeven van hun nieuwe show Get Ready! Alive! waarmee ze on the road gaan met een live band en tevens kwam de gloednieuwe single ‘dansen’ uit .

Get Ready!


© Copyright 2023 Get Ready! - Webdesign Alain